De Waard - voluva

Ga naar de inhoud

De Waard

Voortenten ▼ > De Waard
De Waard Kuifmees

  
 

Deze nieuwe tenten van het jaar 2020, hebben één baan stof welke iets donkerder van kleur is dan de overige banen. Deze bevind zich aan de rechter achterzijde van de tent.
Deze kleur stof is onopgemerkt verwerkt in de tent. Als de tent staat is het nauwelijks te zien. Verder alles hagelnieuw.

De Kuifmees heeft klassieke lijnen maar de luifel is helemaal van deze tijd. De ingang is breed, hoog en vrij van stokken. Uniek voor een piramidemodel.
Het buitenleven krijgt onder de luifel alle ruimte dus binnen zitten hoeft niet. De ruime 2 persoonstent is eenvoudig op te zetten en kan met diverse opties worden uitgebreid.

BIJZONDERE LUIFEL
De combinatie van de iconische boogluifel met een klassieke piramidetent, maken de Kuifmees een bijzondere tent in zijn soort. De luifel oogt niet alleen mooi, maar is ook vooral heel praktisch.
De vaste luifel heeft een diepte van 300 cm en is door zijn unieke boogconstructie vrij van stokken. De ruimte onder de luifel kan dus optimaal benut worden.
De luifel van de Kuifmees is een vaste luifel die met de tent geïntegreerd is.

KAMPEERTENT MET MOGELIJKHEDEN
De Kuifmees beschikt over één slaapcabine van 230 cm bij 300 cm. Het slaapgedeelte biedt comfortabel ruimte aan 2 personen om heerlijk in te slapen en alle uitrusting uit te stallen.
De optionele gronddeken + hemel zorgt voor extra warmte, wanneer de buitentemperatuur lager is.

SPECIFICATIES:
Afmetingen buitentent: 230 x 300 x 220 cm
Hoogte: 230 cm
Materiaal buitendoek: 340 gr Katoen
Materiaal grondzeil: Bisonyl
Materiaal stokken: Staal
Aantal ingangen: 2

Geleverd inclusief: Haringen, Scheerlijnen

Nieuw/adviesprijs is € 1.699,00 Nu € 1.299,00
Model:Kleur:Accessoires inclusief:Opmerkingen:Nieuw/adviesprijs:Nu voor:
Kuifmees
Sahara/antraciet
Basistent
Nieuw
€ 1.699,00
€ 1.299,00
Terug naar de inhoud