Starcamp Traveller Air Modulair - VoLuVa voortenten

Voortenten Luifels Vaassen
Hoveniersstraat 15
8171 AG Vaassen.

  0578 - 57 31 47 / 06 - 12 46 91 31
Ga naar de inhoud

Starcamp Traveller Air ModulairCamper/bus voortent Dorema/Starcamp Traveller Air Modulair, vrijstaand. (beursmodel/licht gebruikt)

De Traveller Air Modulair Klimatex is een lichtgewicht camper/bus voortent met een vrijstaande constructie van oppompbare airtubes. De Traveller bustent is uitgevoerd in extra sterk polyester tentdoek (10.000 mm met getapete naden).
U kunt met deze vrijstaande tent echt alle kanten op! De Traveller tent beschikt over een geheel uitritsbare én in diepte verplaatsbare voorwand met een brede vooringang. Met de bijgeleverde module kunt u dit leefgedeelte verlengen, voor meer leefruimte of voor luifelruimte.
De Traveller Air Modulair Klimatex past aan nagenoeg iedere camper of kampeerbus met een horizontale rail en kan aangesloten worden met een tunnel voor de achterzijde of voor de zijkant en is leverbaar in de kleurstelling antraciet/grijs.

De vrijstaande campervoortent is geheel uitgevoerd in het extra sterke Weathertex 10.000 mm tentdoek en snel op te zetten door het Doréma EAF-systeem. Het gebruikte 100% polyester is PU gecoat, beschikt over getapete naden en is daardoor relatief licht in gewicht.

De tent heeft een moderne kleurstelling en is standaard voorzien van een geheel uitritsbare voorwand. De voorwand is voorzien van een brede oprolbare deuringang en tevens in diepte te verplaatsen, waardoor u gemakkelijk een luifeltje kunt creëren.
Met de extra module verlengt u het standaard leefgedeelte met circa 1.5 meter. Ook de voorwand kan mee verhuizen naar de nieuwe module, zodat u een leefgedeelte van nagenoeg 4 meter diep zou kunnen creëren.
De zijpanelen zijn alleen naar boven toe op te rollen en voorzien van grote raampartijen met verduisteringskleppen aan de binnenzijde. Zowel de vooringang als de linker zijwand beschikt over permanent afsluitbare ventilatiepanelen.
De Traveller Air Klimatex is voorzien van vaste slikranden en dient altijd afgespannen te worden met de meegeleverde ladderspanners.

Bevestiging:

Voor de bevestiging dient u rekening te houden met de hoogte van de vereiste horizontale tentrail. Bij een camper zonder geïntrigeerde luifel komt deze hoogte vaak overeen met de totale hoogte van het voertuig; er dient dan een losse rail geplaatst te worden op dit kampeervoertuig.
Mocht uw camper of kampeerbus voorzien zijn van een cassetteluifel, dan dient u de hoogte tot de onderkant van deze rail te meten.
De diverse aansluittunnels hebben een minimale vereiste horizontale raillengte van 215 centimeter. De tunnel zelf is 95 cm diep.
De bevestiging van de Traveller Air gebeurt d.m.v. een tunnel die voorzien is van een afritsbare tentpees. Deze tentpees kan gemakkelijk in de rail van uw kampeervoertuig geschoven worden.
Bij het loskoppelen van de bustent dient u alleen de rits naast de pees te openen, waarna de tunnel gemakkelijk naar boven toe opgerold kan worden en u kunt genieten van een stevige vrijstaande constructie!


Productspecificaties:

Dak en wanden: KlimaTex polyester, lichtgewicht, getapete naden, PU gecoat, 10.000 mm
Frame: oppompbare luchtslangen met ventielen aan de binnenzijde, incl. handpomp
Afspanning: Ladderspanners
Kleur combinatie: Antraciet / Grijs
Geschikt voor Campers en bussen met een railhoogte van 180 – 270 cm.
Afmetingen basis: Diep 260 cm, breed 320 cm
Diepte tunnel: 95 cm
Peeslengte tunnel: 215 cm
Gewicht: ca. 22 kg.

Specifieke kenmerken:

Voorwand:  voorwand is geheel uitritsbaar, en in diepte verplaatsbaar                     
  • Voorzien van grote oprolbare deur met permanente ventilatieopening
  • Twee driehoekige raampanelen met afsluitbare kleppen aan de binnenzijde
Zijwanden:
  • Beide zijpanelen zijn geheel naar boven toe oprolbaar
  • Voorzien van grote raampartijen en afsluitbare kleppen aan de binnenzijde
  • Linker zijwand voorzien van permanente ventilatieopening
Achterwand: voorzien van een deur
Tunnel:  voor verbinding aan uw kampeerauto, tevens afritsbaar/oprolbaar
Ventilatie:
  • Zowel voorwand als linker zijwand zijn voorzien van een permanent afsluitbare ventilatieopening

Geleverd inclusief: handpomp, afspanners en haringen

Advies/verkooprijs van de tent is: € 1.379,00, extra module is € 509,00 Nu samen voor € 1.200,00
Optioneel:
Tunnel 180 - 210 cm € 139,00
Tunnel 210 - 240 cm € 149,00
Tunnel 240 - 270 cm € 155,00


Traveller Air Modulair camper/bustent met tunnel: 180 - 210 cm
€ 1.339,00
Toevoegen
Traveller Air Modulair camper/bustent met tunnel: 210 - 240
€ 1.349,00
Toevoegen
Traveller Air Modulair camper/bustent met tunnel: 240 - 270
€ 1.355,00
Toevoegen
Dorema electrische luchtpomp De Luxe
€ 329,00
Toevoegen
Terug naar de inhoud