Windschermen - VoLuVa voortenten

Voortenten Luifels Vaassen
Hoveniersstraat 15
8171 AG Vaassen.

  0578 - 57 31 47 / 06 - 12 46 91 31
Ga naar de inhoud

Windschermen

Accessoires ▼

Granite: 3-delig

Het Isabella 3-sided Granite windscherm is een robuust windscherm met een moderne uitstraling. Dit windscherm is beslist een blikvanger op de camping.

Met het Isabella 3-sided Granite windscherm kun je heerlijk uit de wind zitten. Ideaal om heerlijk van het zonnetje te genieten in het vroege voorjaar of in het najaar. Zoals de naam al doet vermoeden bestaat dit windscherm uit drie panelen. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe je het windscherm neer gaat zetten. Volledig recht, in een L-vorm of toch in een U-vorm?

Het robuuste acryldoek heeft een lange levensduur en is kleurecht. Dit maakt dit windscherm uitermate geschikt om te gebruiken op een seizoensplek. Het stevige stalen Zinox frame is voorzien van bovenliggers voor een optimale doekspanning. Met de meegeleverde stabilo voetplaten, haringen en scheerlijnen kun je het 3-sided Granite windscherm stevig aan de ondergrond verankeren.

Ben je opzoek naar een stevig en stijlvol windscherm? Dan is de Isabella 3-sided Granite zeker een kanshebber om naast jouw tent of caravan te pronken.

Maat: hoogte 130 cm, lengte 460 cm
Material: Light Isacryl 260 g/m2
Standaard geleverd met stangen (incl. bovenliggers), scheerlijnen, haringen en het Stabilo-systeem.

Prijs € 265,00

Granite: 4-delig

Het Isabella Windscherm Mega Granite 4-delig is een extra stevig windscherm. Het frame is gemaakt van 32mm staal, bij Isabella ook wel bekend als het megaframe. Het doek van het windscherm is gemaakt van Acryl. Het doek is volledig doorgekleurd waardoor het windscherm zijn kleur lang zal behouden. Het scherm is 460cm lang en 120cm hoog.

Het robuuste acryldoek heeft een lange levensduur en is kleurecht. Dit maakt dit windscherm uitermate geschikt om te gebruiken op een seizoensplek.

Maat: hoogte 120 cm, lengte 460 cm
Material: Acryl
Standaard geleverd met stangen (incl. bovenliggers), scheerlijnen, haringen en het Stabilo-systeem.

Prijs € 325,00

Granite: 6-delig

Dit geheel nieuwe windscherm wordt standaard geleverd met een verzwaard frame en het stabilo systeem Mega. Hiermee wordt volledige stabiliteit bereikt. Met deze dubbele voet kun je gewoon één extra punt in de plaat aanbrengen en dan twee windschermen met Megaframe met elkaar combineren. Er is zelfs een tuinhek als optie leverbaar.

Afmetingen 690 x 120 cm.
Materiaal: Acryl
Kleur: Granite
Frame: Megaframe
Gewicht: 13,6kg

Prijs € 419,00

Grey: 4-delig

Stijlvol en effen 4-zijdig windscherm met Isabella patrijspoort. Het Grey windscherm sluit qua design aan bij de meeste voortenten of vouwwagens. Het is gemaakt van hetzelfde bekende en doorgekleurde Isacryl materiaal dat ook wordt gebruikt in dee Isabella voortenten.
Door het lichtgewicht CarbonX frame heeft het windscherm een laag gewicht van slechts 5,7 kg en is het erg makkelijk mee te nemen.

Het windscherm wordt standaard geleverd met CarbonX stangen (incl bovenleggers), scheerlijnen, haringen en Stabilo-systeem. Het Stabilo-systeem bestaat uit losse grondpennen en voetplaten en zorgt voor volledige stabiliteit van het Grey windscherm.

Afmeting: 460 x 110 cm
Gewicht: 5,7 kg
Kleur: Granite / antraciet kantband
Material: light Isacryl 260 g/m2
Frame: CarbonX stangen

Prijs € 345,00

North: 4-delig

Stijlvol en effen 4-zijdig windscherm met Isabella patrijspoort. Het North windscherm sluit qua design aan bij de meeste voortenten of vouwwagens. Het is gemaakt van hetzelfde bekende en doorgekleurde Isacryl materiaal dat ook wordt gebruikt in dee Isabella voortenten.
Door het lichtgewicht CarbonX frame heeft het windscherm een laag gewicht van slechts 6 kg en is het erg makkelijk mee te nemen.

Het windscherm wordt standaard geleverd met CarbonX stangen (incl bovenleggers), scheerlijnen, haringen en Stabilo-systeem.

Afmeting: 460 x 110 cm
Gewicht: 6,0 kg
Kleur: Tweed
Material: light Isacryl 260 g/m2
Frame: CarbonX stangen

Prijs € 345,00

Ventus: 4-delig

4-zijdig windscherm met netgaas. Het Ventus windscherm biedt bescherming tegen de wind en je kunt toch nog zien wat er om je heen gebeurt.
Het Ventus windscherm is gemaakt van hetzelfde bekende en doorgekleurde Isacryl materiaal dat ook wordt gebruikt in onze Isabella voortenten.
Door het lichtgewicht CarbonX frame heeft het windscherm een laag gewicht van slechts 5,2 kg en is het erg makkelijk mee te nemen.

Het windscherm wordt standaard geleverd met CarbonX stangen (incl bovenleggers), scheerlijnen, haringen en Stabilo-systeem.

Afmeting: 460 x 110 cm
Gewicht: 5,2 kg
Kleur: Granite
Material: light Isacryl 295 g/m2
Frame: CarbonX stangen

Prijs € 345,00
Terug naar de inhoud